4 kommentaari

P
Piret  /   20:26, 6. juuli 2012
soomlastele meeldib rohkem see ansjoovise tüüpi kilu, magusama maitsega, meie kilu on liiga vürtsikas neile. skandinaavias üldse meie moodi vürtsikulu ei sööda. neil on kõik magus, hapukapsad, kilu, heeringas, jne.
oled sa talle verivorsti pakkunud? soomlased söövad seda aastaringselt putkadest kesklinnas..soomes siis.
H
hehee  /   21:09, 30. juuni 2012
ma olen alati ka kuulnud, et vürtsikilu peeetakse heaks suveniir-piduroaks, mida võõrastele Eesti tutvustamiseks pakkuda, kuid siiani pole isiklikult väga palju fänne leidnud... aga ei kurda..siis olengi ise need üksi kinni pistnud:)
  /   19:16, 30. juuni 2012
Kuna meil oli ka jaanipäev väga vihmane, siis möödusid jaanid tubaselt.
Tore on lugeda, et head Eesti traditsioonid elavad igal pool, õnneks aitab sellele kaasa ka interneti-imemaa.
Tallinna kilude neelud sain siinset lugedes:))
D
dish  /   02:11, 25. juuni 2012
"Lõõbime Riittaga, et enamus ameeriklastel on Jaanipäevast vale arusaam."
Miks peaks ameeriklasel mingist aborigeenist üldse mingit arusaama olema? Polüneeslasest, jakuudist, estist? Et pea ju. Piisab, kui bakalaureuse lõpetab ja ühiskonda sulandub (muide, sama trend on ka Euris ja Jappis)... Huvitaval kombel ei meeldi mullegi vürtsikilu ülisoolane maitse, kuigi olen elupõline tallinnlane ja konservi peal üles kasvanud. Atlandi heeringas on mahedam ja suupärasem.

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis