14 kommentaari

S
selle valitsuse ajal  /   17:46, 17. mai 2015
söön juba mõlemaid sest nälg sunnib takka.
K
kippar  /   13:33, 17. mai 2015
Küsimus Õhtulehe toimetajale: kas eelistaksid süüa varbaküüsi või koera väljaheidet?
M
Madis  /   10:14, 17. mai 2015
Eelistaksin ennem juba sitta.
  /   18:25, 16. mai 2015
MMMMMMMMMMMMMMMM prussakaid ikka.
N
nh  /   15:57, 16. mai 2015
Kõik oleneb sellest, kas prussaka kintsu praadida ühelt, või kahelt poolt- rohkem sellest sitikast süüa ei kõlba- ülejäänud puru võib ainult röstida ja proteiinirikast soga kulturistidele valmistada!
Õ
Õlle kõrvale   /   13:45, 16. mai 2015
Mõlemad head :)
A
ahaah siis  /   12:31, 16. mai 2015
Kas nii lolle küsimusi on üldse mõtet esitada jalgpalluritele?
N
No ma võtan mõlemad  /   12:24, 16. mai 2015
Head isu teilegi!
G
gurmaan  /   10:55, 16. mai 2015
Röstitud suur rott on täitsa maitsev, aga merisiga veel parem.
T
T.Mets  /   10:54, 16. mai 2015
Eks praetud lutikate ja prussakate söömine ka ilmselt saab olema euroopaliku kõrgkultuuri
vahetuks osaks, nagu pealesurutavad homoabielud. Vaat siis, mis kõike ei pea enne surma
nägema
Ü
Ütle veel,  /   11:31, 16. mai 2015
et burks on rämpstoit. Euroopalik kultuur tähendab meile, "Õppige ükskord korralikult nälgima"!
J
Jaan  /   09:58, 16. mai 2015
Kas roosad rotid söövad rotte?
  /   09:12, 16. mai 2015
Mis on sellise jama avaldamise point?
K
kehva  /   11:57, 16. mai 2015
See ei ole jama vaid puhas kuld...

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis