18 kommentaari

G
gee  /   16:31, 4. nov 2016
Pole sugugi naljakas, minu ema keetis võillile õitest mett ja takjajuurikastest moosi, kust te sellised üldse pärit olete!?
N
Naeris naeris  /   14:43, 4. nov 2016
Enne kartuli saabumist sõid meie esivanemad siiski naerist mitte ainult kuivaineid ja hoidiseid. Ei kujuta ette palju võilille- ja takjajuurt oleks pidanud varuma, et sellega suurpere ära toita? Seega ilmselt kasutati neid siiski ainult ravieesmärgil, mitte toiduks.
W
w?  /   09:39, 4. nov 2016
jah, väga kaval -eestlased söövad takjast ja võilille ning lLIHA saadavad indiasse...!!!?
P
Paneb kahtlema,  /   18:28, 3. nov 2016
äkki olid lehmad ka varem lihasööjad? Nii kaua jaurati kui saadi heinatoidule ja lüpstavateks. Kangesti selline tunne, et meidki, inimesi treenitakse lüpsilehmadeks.
I
Imelik  /   21:21, 2. nov 2016
"Minu ämma kõrivähki oleme suutnud tänu lääne ja ajurveda meditsiinile pikendada 9 aastat" - hmm, kui minul oleks kõrivähk, siis ma selle pikendamise peale küll õnnelik ei oleks.
Ä
ämmamoorist jutt ju  /   01:36, 4. nov 2016
Tegemist pole ilmselt kuigi armastusväärse ämmaga sel juhul.
N
Noh  /   20:52, 2. nov 2016
tõeline ajurveda söömine käib ikka nii, et nina kaudu veetakse toru ajju ja siis selle kaudu aju välja imetaksegi. Pärast probleeme enam ei ole.
L
Lumememm  /   20:27, 2. nov 2016
Eestlased teavad isegi mida süüa.
Mul on millegipärast kõigi võõramaalaste vastu tekkinud selline tülgastus, eriti nende vastu, kes õpetavad, kuidas EESTLANE peab elama...
Kui võilill oligi üks minu lemmiksöökidest, siis vot nüüd söön hoopis kuusevõrseid ja hundinuia juurt :)
.
....  /   18:00, 2. nov 2016
missuguse Riia ülikooli doktorantuuris õpetatakse ajurveeda arste?
J
JUHAN  /   17:38, 2. nov 2016
Mäletan, et väikese lapsena sõin ma õues noorte võilillede varsi ning sain sellepärast kõvasti riielda. Just noorte, kuna vanad ei maitse. Kuid varte marrasknahk tuli eelnevalt ära tõmmata. Siis maitses paremini.
L
Lisaks  /   16:55, 2. nov 2016
veel kartulikoori ja puulehti.
/
/   /   16:08, 2. nov 2016
ostad apteegist toidulisanseid ja maksad nii et vähe ei ole.
Korja suvel võilillelehti, naadilehti, nõgeselehti, põdrakanepit,teelehte, .... Kuivata nad ära, jahvatajahuks ja lisa putrudele kui puder valmis, jäta veel 10 minutiks soojale plaadile tõmbama
kaetud potis.
Petersellilehed kuivata ja kasuta jahu suppidesse, kastmetesse, lase tõmmata.
Jne.
H
Hindudele mõjuks hästi  /   15:46, 2. nov 2016
lehma- ja vasikaliha söömine.
Oksi juba süüakse...  /   15:37, 2. nov 2016
V
Valge Eestlane põlis eestlane  /   15:35, 2. nov 2016
Sa võiksid oma kodumaal banaani sööma minna!
?
????  /   15:06, 2. nov 2016
Tähendab talvel sööme lund ja jääpurikaid!?!
I
India rahvale soovitaks..  /   14:59, 2. nov 2016
Omaltpoolt tänavaid kasida, sinna mitte z ittuda ja laipu Gangeses mitte ujutada...kuum kliima, ebahügieeniline..
N
nh  /   18:52, 4. nov 2016
sellepärast meie inimestel kõhutõved, et pole saastaga sinapeal- indialaste organism seoses mikroobide suure hulga eripäradega tunduvalt rohkem karastunud, aga eks neil ole palju selliseid haigusi ka, mida meil ei eksisteeri.

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis