26 kommentaari

L
loomulikult  /   00:03, 2. juuli 2018
sink juustu peal ja juust singi all, avestades struktuuri ja maitset. Juust tugevama maitsega peaks jääma võileiva keskele, samuti oma tugevama stuktuuri pärast. Sink peal tasakaalustab allolevat juustu väga kenasti. Kui teete vastupidi, on nii maitsed kui struktuur ebamugavad.
T
Tiit  /   05:17, 1. juuli 2018
Selle probleemi lahendamiseks tuleb kokku kutsuda teadlastest komisjon ja läbi viia moned miljonid maksvad uuringud.
O
Ollu  /   17:29, 30. juuni 2018
Mis vahet sel on? Maitse muutub kuidagi? Juust peal- hoiab muud vidinad selle all paigas. Sama totter nagu sandaalidega on keelatud sokke kanda. Igaühe oma valik, nagu mugavam on. Ma ei hakka teiste inimeste reeglite järgi elama, vaid ikke nii nagu mulle parem või mugavam on.
O
Oot  /   07:33, 1. juuli 2018
Kausa keelatud? Inimestele üldiselt ei meeldi jah selline kombinatsioon, aga päris ära keelatud see pole :D
O
Oletame, et on terve s.o. lahtilõikamata päts leiba  /   16:55, 30. juuni 2018
Kummast otsast lõigata?
M
Mari  /   13:35, 30. juuni 2018
Oh seda "ajakirjanike" väljendusoskust! Huvitav,mis teil kõik veel igavikuline ei ole? Kas ka see,kummalt poolt kummale poole oma tagumist palet pühkida? Sõnavara on teil napp ja kitsukene!
H
Hus  /   11:36, 30. juuni 2018
Sulajuust alla, siis sink ja tavaline juust kõige peale. Siis korraks ahjust läbi ja saab väga hea!
V
vkr  /   11:12, 30. juuni 2018
Tavaliselt söön üht leivakatet korraga: kas sink või juust. Rukkileivaga, saiaga väga harva. Võid (või määrdejuustu) panen ikka ka leiva peale, sellega ei koonerda. Parim on suitsusaunas suitsutatud sink.
K
kui...  /   09:31, 30. juuni 2018
...kõhtu jõuab on vastupidi.
  /   08:47, 30. juuni 2018
noh jah..
See 'artikkel' on uuesti ohtulehe avaleheküljel kuu hiljem.
J
juss  /   21:14, 30. juuni 2018
Ma ise ka vaatasin, et mingi taaskasutus käib.
P
Peaksid paigal seisma  /   23:41, 30. mai 2018
Kuna jalad neil puuduvad.
K
kukub  /   23:15, 30. mai 2018
panen leiva alla ja siis midagi vahele ning lisan jälle leiva,sest kukkudes jääb leib alati alla
G
grrr  /   16:14, 30. mai 2018
Nagu päriselt ka küsite sellise loo lugemise eest raha????
K
Kas   /   22:09, 31. mai 2018
sa usud, et Vidrik saab poest aitäh eest kaupa?
W
Www  /   16:10, 30. mai 2018
Vahel mees peal teinekord jälle naine peal täpselt nagu voodis
H
Hmm...  /   14:23, 30. mai 2018
Vahet pole, kumbat pidi.
Aga leib ja või on üleliigsed...
.
....  /   14:27, 30. mai 2018
Mis see kumbat on?
J
Jott  /   18:09, 1. juuli 2018
Küsi oma ema või vanaema käest!!
N
Nämm.  /   15:27, 30. mai 2018
Singileivale kurgi viilud peale ja juustusepikule tomativiilud , võid pole vaja, määrige avokaadot või asemel ja rohelist pange ka. Külm läbikasvanud seapraad on parem,need singid pole enam maitsvad ja keemiaga suitsetatud.Turult talunikult saab veel head sinki.
E
Eino  /   14:23, 30. mai 2018
Väga hea asi ka mida uudistesse panna. Laseme seda asja reporteril ka uurida. Hahaha
Ù
Ùksik naine - ebamaine  /   14:06, 30. mai 2018
Ònneks leiba jòuab veel poest osta....pole probleemi. Aga vorsti ja veel juustu!!! ka ... nii et milles probleem rahvas?....
M
Marko  /   13:01, 30. mai 2018
Vorst-sink alla ja juust peale, siis ei saa sõrmed süües rasvaseks.
Kassil on ka õigus.
J
ja mina  /   18:59, 30. mai 2018
juustu ei söö, seega lihtsam juust minema visata.
K
kass  /   12:57, 30. mai 2018
Vabandust, leib.
K
kass  /   12:56, 30. mai 2018
Nigu kass Matroskin ütles, et vorst käib kõige alla ja siis keib peale. Siis on parem maitse, kui vorst kohe keele vastu puutub. Tõsi ta on.

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis