2 kommentaari

J
jama  /   14:01, 2. sept 2018
Ma tean oma stressi allikat, aga ma ei saa seda kõrvaldada.
A
austa toitu  /   09:17, 2. sept 2018
Toitu tuleb tõsta taldrikule just nii palju, kui jaksad ära süüa. Juurde tõsta saab alati, aga täistaldrikust pool järele jätta ja solki visata on inetu. Millegipärast propageeritakse tänapäeval just seda, et toidu järele jätmine taldrikule on trendikas ja moodne. Paar põlvkonda tagasi peeti niisugust toiduraiskamist väga inetuks, inimesele on ju ometi mõtlemis- ja otsustamisvõime antud, et mitte endale toidukuhja taldrikule ahnitseda, mida ära süüa ei jõua.

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis